Muurschildering Festival

Muurschildering Ramon Bruin
Muurschildering Festival

Voor het evenement Badpop Waarland heb ik een muurschildering op in totaal zestien bouwhekdoeken gemaakt. De muurschildering is rondom het evenement geplaatst en geeft daarbij een fantastisch sfeer aan het festival. Gedurende de hele avond hebben bezoekers voor de zestien werken geposeerd en selfies gemaakt. Met enkele honderden spuitbussen heb ik in totaal 84 m2 beschilderd. Een waanzinnige prestatie en mega inspirerend. Tientallen verhalen en herkenbaarheden uitgebeeld in een vette streetart style.

Tuurlijk heb ik een video voor je! HIER kan je zien hoe ik het geschilderd heb.

Ook Een Muurschildering Festival Laten Maken?

Het moge duidelijk zijn dat de term ‘muurschildering’ niet echt op z’n plaats is in combinatie met bouwhekdoeken. Maar het laat wel zien dat alles mogelijk is! Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Voor Een Festival?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De enorme muurschildering hierboven heb ik in zes dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube