3d Schildering Festival

3d Schildering Festival  Ramon Bruin
3d Schildering Festival

Voor het Manana Manana festival in Laren, Gelderland mocht ik een vette 3d schildering maken. Onwijs leuk voor de bezoekers! Twee van van de drie festivaldagen heb ik hieraan gewerkt. En waarom twee? Dan heb ik bewust gedaan. Twee dagen lang lopen festivalgangers langs, komen een kijkje nemen en zien gaandeweg de 3d schildering onstaan. De derde dag was de 3d schildering helemaal klaar en konden mensen ermee op de foto. Vanaf een vast punt kon men een foto nemen, terwijl een ander op de schildering kon gaan staan.

Beide dagen stond ik in de avonduren ook als spreker in de mainstage tent. In drie kwartier tijd vertelde ik daarbij over mezelf, mijn kunst en deelde ik tips & tricks uit over 3d schilderen en optische illusies en liet ik live voorbeelden zien. Drukke, volle dagen, maar daardoor wel echt een complete beleving kunnen geven op een gaaf festival!

Video 3d Schildering Festival

Om je een kleine, grappige impressie te geven van het proces van het maken van een 3d schildering heb ik deze video gemonteerd.

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in twee dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment