Grote Muurschildering

Mural
Muurschildering

Een grote muurschildering voor een zorg locatie. Daarmee maak je het verschil! Voor bezoekers en bewoners. Deze muurschildering heb gemaakt voor De Rotonde, onderdeel van ésdégé Reigersdaal. Het idee achter deze schildering is dat de vissen allemaal tegen de stroom in zwemmen en de vogels in tegengestelde richting. Door de hele muurschildering zijn diverse grapjes en herkenbare verwijzingen verwerkt, die de grote muurschildering erg persoonlijk maakt. Het is niet alleen een enorm kleurrijke binnenkomer, er is ook ontzettend veel in te ontdekken.

Video

Van het hele schilderproces van deze grote muurschildering heb ik deze video gemonteerd.

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van bedrijf tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in vijf dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geïnteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube