Muurschildering

Muurschildering Ramon Bruin optische illusie 3d muurschildering
Muurschildering Ramon Bruin

Unieke Wanddecoratie

Deze muurschildering is gemaakt in een tuinkamer. Tuinkamers zijn helemaal hot! Een muurschildering kan echt het verschil maken in de sfeer van een tuinkamer. Met deze muurschildering heb ik het gevoel van een een doorgang naar een bos gecreëerd. Het is uiteraard een optische illusie, maar het idee dat je zo de muur over kunt stappen, het bos in, is fantastisch! En door het toevoegen van allerlei persoonlijke elementen is dit altijd een gave conversatiestarter voor gasten.

Deze muurschildering is gemaakt met acrylverf, spuitverf en airbrush. Het is deze combinatie van materialen die echt een gaaf effect geeft.

En ook dit schilderproces heb ik vastgelegd in een video. Het geeft een mooi inzicht in de werkwijze en is zeker de moeite waard om te bekijken.

Ook Een Persoonlijke Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in twee dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube