Muurschildering Bedrijf

Muurschildering bedrijf Alkmaar Hal Lobby Entree Kantine Ramon Bruin

Een muurschildering voor een bedrijf. Daarmee maak je het verschil! In de kantine, op kantoor, in de gang of in de hal. ook dat behoort tot de mogelijkheden! Deze muurschildering heb gemaakt voor Blub Media. Het logo van deze onderneming is een vis. Zij wilde deze vis graag zien in de vorm van een beef cut. Een beef cut is doorgaans een zwart/wit schildering van een koe, waarbij de verschillende lichaamsdelen worden uitlicht. En zo ook met deze vis, alleen op super grappige en enigzins sarcatische manier. Heerlijk!

Muurschildering bedrijf Alkmaar Hal Lobby Entree Kantine Ramon Bruin

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van bedrijf tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in drie dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment