Kleurpotlood Tekening

Kleurpotlood Tekening Good Boy 2022 - Kleurpotlood op karton
Good Boy 2022 – Kleurpotlood op karton

Welke kunstenaar werkt er nou met kleurpotlood? Ik vind het gaaf om de maximale capaciteit uit een relatief simpel medium te halen. Wereldwijd zijn er bijzonder weinig kunstenaars die kleurpotlood tekeningen maken. Meestal wordt kleurpotlood gebruikt om de kinderen zoet te houden. Zeker niet om hoogwaardige kunst te maken. Ik zie dat toch als een uitdaging! Ongeveer een honderd uur heb ik besteed aan het tekenen van deze hyperrealistische kleurpotlood tekening van een pistool in Sinterklaas cadeaupapier. Ik heb daarbij echt de maximale mogelijkheid van kleurpotlood naar boven gehaald. Met genoeg geduld en doorzettingsvermogen kan je ook met deze materialen een realistische tekening maken.

Interesse In Een Originele Kleurpotlood Tekening?

Ik maak heel veel werk in opdracht. Als het binnen mijn mogelijkheden valt, pak ik het altijd aan! Misschien is dit het werk wat u zoekt. Good Boy is 118 x 88 cm. Misschien zoekt u een persoonlijker schilderij, speciaal voor u gemaakt? Of wat dacht u van een hyperrealistische kleurpotlood tekening van en object naar keuze. Een armband van een overledene of een herinnering van uw vorige werk. Alles kan!

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment