3d Streetart

3d streetart Ramon Bruin
De Grootste 3d Streetart Painting Ter Wereld

Dit is de grooste 3d streetart ter wereld, geschilderd in Wilhelmhaven Duitsland. Het design is geinspireerd om mijn 3d schip. De schildering was ruim 100 meter lang en was een heel weekend lang een absolute publiekstrekker!

Ook Een vloerschildering Laten Maken?

3d streetart kan binnen en buiten. Ik maak deze met acrylverf en kan rechtstreeks op de vloer. Het nadeel daarbij wel is dat je er alleen met een hogedrukspuit vanaf krijgt! Maar voor alles is een oplossing. Ik maak ook 3d vloerschilderingen binnen met behulp van folie. Ik beplak hierbij de vloer met folie, beschilder deze en snijd deze ronduit als het design klaar is. Op die manier zie je niets van de folie, blijft alles schoon en is het eenvoudig te verwijderen. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Vloerschildering Laten Maken?

De kosten voor 3d streetart wordt per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De vloerschildering hierboven heb is in drie dagen gemaakt, maar wel met 6 man. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment