Kunst Expositie

Kunst Expositie Ramon Bruin
Leyla Aliyeva tijdens mijn speciale solo expositie in london

Weet je wat uniek is? Een speciale kunst expositie! We zijn gewend dat exposities altijd in galleries en musea worden gehouden, maar hoe gaaf is een speciale expositie tijdens een evenement, opening van een gebouw of jubileum van een onderneming. Deze expositie heb ik speciaal georganiseerd op verzoek van Leyla Aliyeva, de president’s dochter van Azerbaijan. Ze is in het bezit van een gallery en restaurant in hartje London. Het was een solo expositie met alleen mijn werk. Een DJ verzorgde de muziek die avond en de gasten werden voorzien van champagne en kaviaar. Hoewel de werken daar een maand hebben gehangen, draaide het om de openingsavond waarbij vele bekende Britten waren uitgenodigd.

Ook Een Expositie Op Locatie?

Ook hierin is veel mogelijk! Afhankelijk van de locatie kan van alles geregeld en georganiseerd worden. En hier hoeven in eerste aanleg geen kosten aan verbonden zijn, mits de kunstwerken ook te koop kunnen worden aangeboden gedurende het evenement. Op die manier kun je elkaar versterken!

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment