3d design product

3d design product CR by Christiano Ronaldo Ramon Bruin
Design CR7 by Christiano Ronaldo

Ooit gehoord van Christiano Ronaldo? 😉 Hij heeft een geuren lijn met de naam CR7. En drie maal raden wie deze unieke designs heeft gemaakt? Uiteraard ben ik super vereerd. Heel gaaf om te doen. Dit betreft een gelimiteerde oplage van CR7 fragrance by Christiano Ronaldo. Twee van de vier hebben een uniek 3d design met optische illusie. Op de andere twee zijn twee van mijn schilderstijlen gebruikt. Al met al hele gave en unieke producten!

Ook Een Uniek Product Design Maken?

Ik heb heel veel gave product designs gemaakt. Het kan op verzenddozen, fragrance bottles, wijn flessen, schoenendozen en zelfs op schoenen. Echt heel veel is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Wat Kost Een Uniek 3d Design Laten Maken?

De kosten voor een design worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zowel producten als designs varieren dusdanig dat ik geen vaste regel voor prijsbepaling kan hanteren. Maar het is zeker wel iets waar we altijd uit zullen komen.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment