Live Schilderen Evenement

Live Schilderen Evenement Chris Brown Black Pyramid Clothes Ramon Bruin
3d schildering bij Chris Brown Evenement

Voor een gaaf evenement in Amsterdam heb ik live een 3d schildering gemaakt. Welke evenement? De lancering van de kledinglijn van Chris Brown! Zijn kledinglijn was al een succes in de USA en daarom wilde hij ook de Europese markt veroveren. De allereerste lancering van Black Pyramid Clothes was in Amsterdam en ik was gevraagd om live te schilderen gedurende het evenement.

In een ruimte vol bekende mensen mocht ik een gave 3d vloer schildering maken, waar uiteindelijk half bekend Nederland op geposeerd heeft. De schildering zelf is opgebouwt uit een zwarte pyramide (logo van Blakc Pyramid) een hiphop figuur en de schilderstijl van Chris Brown op de achtergrond. En eenmaal bezig moest ik een naam verzinnen voor het werk en bedacht ik mij dat we feitelijk dezelfde achternaam hebben:. Zo onstond Brown Meets Bruin

Live Schilderen Evenement Chris Brown Black Pyramid Clothes Ramon Bruin
Een Instagram post van Chris Brown. Kun je mij spotten?

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in een dag gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment