Enorme Grote Muurschildering

Grote Muurschildering Ramon Bruin
Grote Muurschildering Tuincentrum Schoutenbos Warmenhuizen

Deze enorme muurschildering heb ik gemaakt voor Tuincentrum Schoutenbos in Warmenhuizen. Ik mocht hiervoor de gehele voorgevel beschilderen. Ruim 40 meter breed en vier meter hoog. Dit is één van de grootste muurschilderingen van Noord-Holland, geheel gemaakt met spuitverf. Deze enorme blikvanger is al waanzinnig om te zien vanaf de weg. Het nodigt dan ook veel mensen uit een kijkje van dichtbij te nemen en dat is precies wat je als ondernemer wilt! Met dit soort unieke kunstwerken trek je nieuwe klanten aan. Hiermee kan je de onderneming echt onderscheiden van alle anderen! Een muurschildering waar ik 9 dagen aan heb gewerkt en waar heel wat spuitbussen in zitten. Maar wel met een supergaaf en fris resultaat.

Grote Muurschildering Ramon Bruin
Het linker deel is geinspireerd op de kust van Noord-Holland
Grote Muurschildering Ramon Bruin
Het middenstuk is geinspireerd op de producten die zij verkopen
Grote Muurschildering Ramon Bruin
Door de hele muurschildering zijn dieren te ontdekken die in het Hollandse landschap voorkomen

Video Muurschildering Buiten 40 x 4 Meter

Met verschillende camera’s heb ik het hele proces vastgelegd. De montage kan je zien in deze video

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in negen dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment