Muurschildering Café

Muurschildering Café
Muurschildering Café

Voor café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude mocht ik een gave muurschildering maken met een Japans tintje. Het thema van het café restaurant was toen Japanese Fusion, what zich onder andere richtte op sushi. Deze muurschildering is daarom geinspireerd op Japan en een Leeuw. En omdat de eigenaren Kroon en Keizer heten, kon een kroon er niet aan ontbreken. Het is aan de ene kan een serieus werk met veel beweging door rondvliegende kurken en gerechten en aan de andere kant een grappig werk door een kreeft met een samoerai zwaard. De kleurencombinatie rood, groen, zwarten wit maakt het erg sprekend en niet te wild. De subtiele rook effecten geven het weer een mooie spanning.

Ik zou mezelf niet zijn als ik dit proces van muurschildering in een café niet zou hebben vastgelegd in een video

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van café tot restaurant, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in tweeeneenhalve dag gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment