Unieke Muurschildering

Muurschildering laten maken?
Muurschildering Zwembad Waarland

Deze super grappige muurschildering heb ik gemaakt voor Zwembad Waarland. Het is geschilderd met een combinatie van spuitverfz, acrylverf en airbrush. De basis bestaat uit dikke houten panelen, gemonteerd op een hek, zodat er nauwelijks inkijk meer is. De panelen heb ik aan het einde voorzien van een vernish van twee componenten blanke lak, zodat het weer en en wind kan doorstaan. Ook uv-licht heeft nauwelijks nog grip op deze mural en daardoor zal het de tand des tijds doorstaan. Een muurschildering als deze brengt enorm veel vorlijkheid met zich mee. Dit grappige jungle thema is ook heel gaaf in een kinderkamer of slaapkamer.

Met verschillende camera’s heb ik het hele proces vastgelegd en verwerkt in deze video

Muurschildering laten maken?
Jungle thema muurschildering Zwembad Waarland

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van kinderkamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in drie dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment