Muurschildering Heerhugowaard

Muurschildering buiten
Muurschildering Abel Tasman Esdégé-Reigersdaal Heerhugowaard

Zeventien meter breed en drie meter hoog! Deze muurschildering heb ik gemaakt voor het woonzorgcomplex Abel Tasman van Esdégé-Reigersdaal in Heerhugowaard. Het is een buitenmuur van beton en is in zijn geheel gemaakt met spuitverf. Tientallen spuitbussen zijn gebruikt om dit kleurrijke werk te maken. Voorafgaande had ik een schets aangeleverd aan de klant, zodat ze niet voor verrassingen kwamen te staan. De uiteindelijke uitvoering heb ik helemaal uit de vrije hand gedaan. En behalve de waanzinnige kleurenpracht heb ik in deze schildering ook een 3d effect toegevoegd waardoor de illusie onstaat dat de muurschildering naar binnen valt. Deze diepte geeft een extra dimensie.

Video Muurschildering Buiten 17 x 3 Meter

Met verschillende camera’s heb ik het hele proces vastgelegd en verwerkt in deze video

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in drie dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment