Muurschildering Cocktailbar Mr. Gold Alkmaar

Muurschildering laten maken
Muurschildering Cocktailbar Mr. Gold Alkmaar

Een muurschildering is uniek en sfeerbepalend. Deze freehand muurschildering heb ik gemaakt in cocktailbar Mr. Gold aan het Waagplein in Alkmaar. Een geheel van abstracte en bewegende vormen met daarin de namen van bekende cocktails en Mr. Gold himself. In dit graffiti-geinspireerde werk heb ik bewust koude en warme kleuren gemengd die prachtig aansluiten op het intererieur. Er onstaat hierdoor een stoer contrast met de luxe inrichting.

Eerste Verdieping

Muurschildering eerste verdieping
Muurschildering eerste verdieping

Ook op de eerste verdieping heb ik een gave muurschildering gemaakt. Om de dames- en herentoiletten aan te duiden heb ik de gehele muur geschilderd met een abstracte achtergrond en chimpansees op de voorgrond. De muur op de begane grond was gestuct en de muur op de eerste verdieping was van hout. Alles is mogelijk! Om beide muurschildering te realiseren heb ik gebruik gemaakt van muurverf, spuitverf, acrylverf en markers. Het is de combinatie van deze materialen die een gaaf resultaat maken. Een spuitbus geeft hierin een compleet ander effect dan acrylverf. Omdat ik deze muurschildering heb gemaakt tijdens het verbouwen van de cocktailbar, durfde ik het aan om spuitbussen te gebruiken. Vanwege de heftige geur is het echter niet altijd mogelijk om spuitbus binnen in een cafe of restaurant te gebruiken. Acrylverf op waterbasis biedt gelukkig een mooi alternatief!

Video Muurschildering

Met verschillende camera’s heb ik het hele proces vastgelegd en verwerkt in deze video

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De grote muurschildering hierboven heb ik in vier dagen gemaakt. De muurschildering op de eerste verdieping heb ik in een dag gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment