Muurschildering Kantoor

Muurschildering Kantoor
Muurschildering Kantoor

En wat dacht je van een gave muurschildering op kantoor? Deze heb ik gemaakt voor HB advies bureau in Alkmaar. Ik kreeg hierin de vrije hand, maar moest wel alle facetten bevatten waar HB adviesbureau zich mee bezig hield. Hun hoofdwerkzaamheden is het inrichten van parken, sportparken, woonwijken en andere infrastructuur. Op een geheel vlakke muur met een drietal ramen heb ik rond optische illusies aangebracht. Er ontstaat nu overal de illue van diepte van het een heel bijzonder spectakel maakt. En tussne alle deze illusies mocht ik dat doen waar ik goed in ben: grapjes en grollen! Door het hele werk zitten komische elementen verstopt. Een A4’tje met ‘wet paint’, een aap in een boom, een onderzeeer in een meer, dinosaurus skelleten, een keepwagen op z’n kop en nog veel meer.

Het eindresultaat is een super gaaf en inspirerend werk, waarin je talloze dingen kunt ontdekken. En ja, ook van deze muurschildering kantoor heb ik een video samengesteld.

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in vier dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment