Schilderen Evenement

Schilderen Evenement Ramon Bruin
Schilderen Evenement Art Truc Troc Brussel

Schilderen op een evenement? Ja, dat kan ook! Ik heb deze schildering gemaakt op een complete eetkamerset van de Ikea, Stoele, tafel, kast, krukje, lamp, borden, bestek, glazen, placemats, vloerkleed en nog veel meer kreeg ik gesponsord van de Ikea. Het was aan mij om hier een gave 3d schildering op te maken. Het evenement waar ik dit voor deed was Art Truc Troc in Het Paleis van de Schoone Kunsten in Brussel.

Ik heb er uiteindelijk een schildering van gemaakt waarbij er een ontwijs gaaf 3d effect ontstaat als je er recht voor staat. Ik heb bewust twee zitvlakken (links en rechts van de tafel) over gelaten, zodat de bezoeker van het evenement plaats konden nemen en een foto van zich konden laten maken. Zij werden dan zelf onderdeel van het kunstwerk, waarbij de illusie onstond dat zij aan tafel zaten met een karakter. Dit karakter is echter in het echt geschilderd op de muur, stoel, tafel, bord, placemat, onderzetter en melkkan, maar onder de juiste hoek valt alles in elkaar en kwam het tot leven. En naast deze illusie zitten er nog veeeele illusies in. Vraag jezelf maar eens af: Welk van de vier objecten op de kast is echt?

Voor dit project heb ik een prachtig interview mogen doen, welke je kan zien in deze video

Ook Een Muurschildering Laten Maken?

Een muurschildering kan binnen en buiten. Van babykamer tot kantoor, van kledingwinkel tot sportschool. Een gave muurschildering is altijd een blikvanger en bepaald vaak de sfeer in een ruimte. Je kan hierbij denken aan een bedrijfslogo, een muurschildering met 3d effect, optische illusies, uw favoriete superheld, een fantasiewereld, natuur & dier of een waanzinnig landschap. Alles is bespreekbaar!

Wat Kost Een Muurschildering Laten Maken?

De kosten voor een muurschildering worden per opdracht bepaald en vooraf wordt een prijs vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het maken van een muurschildering reken ik 485 euro per dag (inclusief BTW, materialen en voorbereiding) en exclusief reiskosten €0,35 per km. Om u een indruk te geven: De muurschildering hierboven heb ik in drie dagen gemaakt. Als u voorafgaande graag een ontwerp wil zien wordt daar €75,- incl. btw voor in rekening gebracht. Deze ontwerpkosten vervallen in zijn geheel als ik de opdracht mag uitvoeren.

Voor vragen: Neem vrijblijvend contact op.

Originele Schilderijen

Mijn tekeningen en schilderijen gaan de hele wereld over. Ik beheers een aantal stijlen; van kleurrijk neo-expressionisme tot popart. Het is hedendaags en vooral heel gaaf! Ik heb vele grote werken van 200 x 200 cm gemaakt voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Een muurschildering is een blikvanger, maar een enorm schilderij in de ontvangstlobby van een bedrijf is ook waanzinnig. Neem vooral een kijkje in mijn gallery

Webshop

Mocht u geinteresseerd zijn in een origineel schilderij kunt u altijd contact opnemen of een blik werpen in de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos! De service ook

Social Media

En u bent uiteraard ook van harte welkom om mijn werk op social media te volgen. Ik inspireer wereldwijd vele mensen en laat online ook vaak zien hoe ik bepaalde kunst maak.

Instagram

Facebook

YouTube

Leave a Comment